Oven på det seneste års turbulente begivenheder, er vi glade for at kunne fortælle Tulku Dakpa Rinpoche har accepteret at vende tilbage til Danmark til august.  

Alle er formodentlig opmærksomme på, at vi ligesom sidste år igen kan tvinges ud i en aflysning, men vi håber det går. 

I år fortsættes belæringer på Mipham Rinpoches: ‘Trilogi om det oprindelige sind’ (gnug sems skor gsum), som blev startet op i 2019.

Denne belærings væsentligste formål er at introducere ‘Det oprindelige sind’, og igennem Rinpoches kerne instruktioner  gives der mulighed for at tilegne sig en utilsløret oplevelse af dette. Samt at få belyst forskellen på det vi kan kalde ‘det mentale sind’ og ‘Det Oprindelige Sind’ – ‘Sindets Natur’. Således er det primære tema befrielsen af alle vore begrænsninger i ‘Den store klarhed’ – ‘Det klare lys’.

Den første del af teksten, hvilken vi ha været igennem, er oversat til engelsk som “Fundamental Mind”. Så vidt vides er de sidste dele af trilogien ikke oversat til engelsk.

Tulku Dakpa Rinpoche underviser på engelsk.

Tulka Dakpa Rinpoche

Praktisk information – Gjerrild, august 2021:

Hvor og hvornår: Belæringerne starter mandag d. 23/8 kl. 16 og afsluttes søndag d. 29/8 ved middagstid. Tilbagetrækningen foregår i en lille landsby beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved skov og strand.

Tilmelding og dækningsbidrag: Gebyret dækker kursusafgift (en fælles ofring og rejseudgifter til Rinpoche), måltider og overnatning på sovesal, i eget telt eller i begrænset omfang på værelse.Ved indlogering på dobbeltværelse betales et tillæg på kr. 250 pr. person for hele perioden. Bemærk at antallet af værelser, specielt enkeltværelser, er begrænset og vil blive fordelt efter tur. Prisen på en enkelt person i dobbeltværelse er sat op til kr. 400, da der de seneste år er flere og flere der ønsker at bo alene, og de fleste af vores værelser er dobbeltværelser. Der er også mulighed for indkvartering på både kro, campingplads, og vandrehjem i Gjerrild.

For hele forløbet (23-29/8): kr. 3100

For hele forløbet uden mad og overnatning: kr. 1500 

Enkelte dage med mad og overnatning: kr. 700

Enkelte dage med mad: kr. 500 

Enkelte dage uden mad og overnatning:                         kr. 375 

Ved tilmelding indbetales et tilmeldingsgebyr på kr. 500 til, tilmeldingsgebyret skal være  fremme senest fredag d. 17/5, og indbetales til:

Dzogchen Urgyen Ling – Danmark 

Danske Bank

Reg. nr. 1551 Konto nr. 3206268646

Bemærk! Din tilmelding bliver først endeligt registreret efter indbetalingen af tilmeldingsgebyr, hvis intet andet er aftalt. I tilfælde af afbud vil det fulde tilmeldingsgebyr, indtil 7 dage før kursus-start, blive tilbagebetalt, fratrukket de hermed forbundne omkostninger. Kursusstedet har ikke ubegrænset plads og der kan således ikke garanteres plads uden forhåndstilmelding. Vær opmærksom på at alle deltagere skal hjælpe til med forberedelse af maden, opvask samt rengøring af de arealer vi bruger under kurset. Medbring sengelinned og sovepose.

Omkring Covid:  Vi ved jo ikke noget om, hvordan det hele ser ud til august. Men en del deltagere vil formentlig være vaccineret. For dem der enten endnu ikke er nået dertil eller har fravalgt vaccinen, må vi, som tingene ser ud lige nu, bede om en frisk PCR test ved begyndelsen af kurset. Ligesom det kan være nødvendigt at bære mundbind, når vi bevæger os rundt i huset, men vi må se hvordan omstændighederne er til august. 

Vi er jo et sted med begrænset plads. Men alle tilmeldte vil blive orienteret nærmere om alt dette kort før kursets start.

Yderligere information:

Dzogchen Urgyen Ling

Kirkepolden 6, Gjerrild

8500 Grenå

Tlf. 29 80 60 81 eller E.mail: urgyenling@mail.dk