Dette kursus er desværre, aflyst pga. COVID-19 situationen. Vi vender tilbage med en ny dato for afholdelse af kurset, når det er muligt.

Igen i år kan vi med stor glæde fortælle at Tulku Dakpa Rinpoche vender tilbage til

Danmark til juni. I år fortsættes belæringer på Mipham Rinpoches: ‘Trilogi om det oprindelige sind’ (gnug sems skor gsum), som blev startet op i 2019.

Denne belærings væsentligste formål er at introducere ‘Det oprindelige sind’, og igennem Rinpoches kerne instruktioner  gives der mulighed for at tilegne sig en utilsløret oplevelse af dette. Samt at få belyst forskellen på det vi kan kalde ‘det begrænsede sind’ og ‘Det Oprindelige Sind’ – ‘Sindets Natur’. Således er det primære tema befrielsen af alle vore begrænsninger i ‘Den store klarhed’ – ‘Det klare lys’.

Den første del af teksten, som blev gennemgået i 2019, er oversat til engelsk som “Fundamental Mind”. Så vidt vides er de sidste dele af trilogien ikke oversat til engelsk.

Tulku Dakpa Rinpoche underviser på engelsk.

Praktisk information – Gjerrild juni 2020:

Hvor og hvornår: Belæringerne starter tirsdag d. 9/6 kl. 16 og afsluttes søndag d. 14/6 omkring kl. 16. Tilbagetrækningen foregår i en lille landsby beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved skov og strand.

Tilmelding og dækningsgebyr: Gebyret dækker kursusafgift (en fælles ofring og rejseudgifter til Rinpoche), måltider og overnatning på sovesal, i eget telt eller i begrænset omfang på værelse.Ved indlogering på dobbeltværelse betales et tillæg på kr. 250 pr. person for hele perioden. Bemærk at antallet af værelser, specielt enkeltværelser, er begrænset og vil blive fordelt efter tur. Prisen på en enkelt person i dobbeltværelse er sat op til kr. 400, da der de seneste år er flere og flere der ønsker at bo alene, og de fleste af vores værelser er dobbeltværelser. Der er også mulighed for indkvartering på både kro, campingplads, og vandrehjem i Gjerrild.

For hele forløbet (9-14 juni): kr. 2800

For hele forløbet uden mad og overnatning: kr. 1350 

Enkelte dage med mad og overnatning: kr. 600

Enkelte dage med mad: kr. 500 

Enkelte dage uden mad og overnatning:                          kr. 375 

Ved tilmelding indbetales et tilmeldingsgebyr på kr. 500 til, tilmeldingsgebyret skal være  fremme senest fredag d. 29/5-2020, og indbetales til:

Dzogchen Urgyen Ling – Danmark 

Danske Bank

Reg. nr. 1551 Konto nr. 3206268646

Bemærk! Din tilmelding bliver først endeligt registreret efter indbetalingen af tilmeldingsgebyr, hvis intet andet er aftalt. I tilfælde af afbud vil det fulde tilmeldingsgebyr, indtil 7 dage før kursus-start, blive tilbagebetalt, fratrukket de hermed forbundne omkostninger. Kursusstedet har ikke ubegrænset plads og der kan således ikke garanteres plads uden forhåndstilmelding. Vær opmærksom på at alle deltagere skal hjælpe til med forberedelse af maden, opvask samt rengøring af de arealer vi bruger under kurset. Medbring sengelinned og sovepose.

Yderligere information:

Dzogchen Urgyen Ling

Kirkepolden 6, Gjerrild

8500 Grenå

Tlf. 29 80 60 81 eller E.mail: urgyenling@mail.dk